Uudet koneet

Mantools myy laadukkaat työkoneet, nostolaitteet ja varavoimalat kovaankin käyttöön luotettavilta huippumerkeiltä. Tutustu valikoimaamme!

 

Swepac – maantiivistäjät

Swepacin maatärymallisto tarjoaa maantiivistimet erilaisin moottorein ja kokovalinnoin, joten löydämme varmasti sinun toimintaasi parhaiten sopivan laitteen.

Lue lisää

Norcar-pienkuormaimet

Moneen käyttöön sopivat pienkuormaimet rakennustyömaille, ympäristön- ja kiinteistönhoitotöihin kaupungissa sekä maatalouskäyttöön tiloille.

Lue lisää

Amo Original -rakennustelineet

Suomi on luottanut Amo-telineisiin jo 30 vuotta! Eikä syyttä. Kevyt, mutta tukeva teline, joka on helppo koota on tarpeen työmaalla kuin työmaalla.

Lue lisää

Agados-vaunut

Agados on tunnettu trailer- ja vaunumerkki ja on tunnettu yli 120-vuoden historiastaan. Tarjoamme Agadoksen kattavan valikoiman, josta jo kymmenettuhannet tyytyväiset käyttäjät ovat vakuuttuneet.

Lue lisää

Majava

Majava Group on vuonna 1990 perustettu perävaunuja ja venetrailereita valmistava suomalainen yritys. Olemme Majavalla ylpeitä suomalaisesta laatutyöstä ja siitä, että saamme vuosittain toimittaa asiakkaillemme tuhansia pitkäikäisiä, viimeisimmän lainsäädännön mukaisia tuotteita.

Lue lisää

Respo-vaunut

Respo Haagised OY on perustettu vuonna 1990 ja on johtava henkilöautojen perävaunujen tuottaja Virossa.

Lue lisää

Mottimaster -klapikoneet

Hyväksihavaittujen mekaanisten ratkaisujen pohjalta suunnitellun Mottimasterin mekaaninen toimivuus on perinteisiin laiteratkaisuihin verrattuna tarkasti optimoitu.

Lue lisää

Työlaitteet ja lisävarusteet

Katso saatavilla olevat
lisälaitteet Avant,
Norcar ja Multione
-työkoneisiin.

Lue lisää