Naarva S23 -harvesteri

Aidosti edullinen ja yksinkertainen sykeharvesteri traktoriin ja 5-8 tonnin kaivinkoneeseen

Kevyt sykeharvesteri S23 on käyttäjälle helppo ja yksinkertainen käyttää. Naarva S23 toimii jopa 40 l/min. öljynvirtauksella, joten lisähydrauliikkaa traktoriin tai kaivinkoneeseen ei tarvita, ja asennus onnistuu ilman lisäletkutuksia.

 

Kevyt, yksinkertainen ja edullinen harvesteripää

Naarva S23 on kevyt ja yksinkertainen, mutta yllättävän tehokas sykeharvesteri. Se asennetaan kuormauskouran tilalle eikä nappeja, kaapeleita tai lisäletkuja tarvita. Kaikki liikkeet suoritetaan kuormauskouran venttiilillä. Tiltti on mekaaninen, ja lukitaan yläasennossa sykeliikkeellä. Puu kaatuu omalla painollaan kun tiltti vapautetaan ajamalla sykettä hiukan sisään. Voit tehdä haluamasi pituista kuiturankaa tai polttopuuta.

Edestakainen karsintaliike tehdään venttiilin suuntaa vaihtamalla ja karsimaterien sekä pitopihtien puristukset tapahtuvat automaattisesti sekvenssiventtiileillä. Katkaisugiljotiini suorittaa katkaisun kun syke ajetaan ääriasentoon ulos ja paine nousee. Vastaavasti karsimaterät ja pitopihdit avautuvat kokonaan kun syke ajetaan sisään ja paine nousee.

 

S23 klapikone – Halkaisuvarustuksella haloiksi ja suoraan säkkiin

S23 giljotiinissa on hyödynnetty vuosikymmenten osaamista. Giljotiini on vahva, varmatoiminen ja helppo huoltaa. Katkaisuterään on saatavilla halkaisukiilat, joiden avulla voit tehdä 25-50 cm polttopuuta heti kaadon jälkeen. Kiilat on helppo asentaa ja irrottaa kolmella pultilla. Traktoriin
kiinnitettävän kätevän säkkitelineen avulla voit tehdä pystypuut haloiksi suoraan säkkiin. Polttopuun tuotantoketjusta turhat välivaiheet jäävät pois.

Kiiloilla varustettuna S23 on pilkekone joka tekee klapia suoraan pystypuusta.

 

TTS:n pikatestissä 30.-31.10.2013 Joensuussa S23:n tuottavuus oli 3-5,5 irto-m3 polttopuuta tunnissa.

Tekniset tiedot

Paino 235 kg
Korkeus 124 cm
Karsintaläpimitta 5-23 cm
Karsintapituus ja -voima 50 cm, 21 kN
Karsintanopeus 0,7 s/isku 50 cm, @55 l/min
Tarvittava öljynvirtaus 40 – 70 l / min
Takuu 12 kk tai 1000 tuntia


Ota yhteyttä

  • Mantools Jyväskylä
    Vilkkutie 5 O 9
    40320 Jyväskylä
  • Markku Mikkonen
    puh. +358 40 166 3000
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.